PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

Kad Raya? Apakah?

Baca je mesti dah pelik dah betul  tak hehehe tipu
semalam bila tinta bicara di kejutkan dengan kedatangan sejibik kad raya
yang di hantarkan ke adress bila tinta bicara
nampak pelik sebab raya aidilfitri dah habis raya haji 2 minggu lagi yang paling dekat dalah raya ini




Hahahah bukan bukan sebenarnya kad raya ini adalah kesinambungan daripada Contest Ini
Gila kentang walaupun tak expect orang untuk reply tapi minah ni beria ia mintak alamat untuk reply kalau tak dia nak bunuh kucing dia la itu lah ini lah geram la jugak kan nak tau sapa dia? jap2 sebelum tu tengok tarik ni dulu betul tak tipu

ini adalah gambar kad raya dan ucapan yang saudari ni beri




Hahah best kan nak tau sapa orang dia tengok gambar kat bawah ni link dia da kat belah bawah sekali belah kanan...seorang gadis yang suka memberi ayat makan dalam dan selalu sentap jugak bila chating chatting ni hahahah


BilaTintaBicara - Terima Kasih




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


10 Dakwat Tumpah:

Mardhiah said... [Balas Komen Ini]

amboi depa...siap dapat kad raya... ngeng! bila MJ nak dapat lak nih... adessss

Rama2Ungu said... [Balas Komen Ini]

hoho....tu skali ngan raya haji la tu...hehehe..

Puteri Dyla Qistina said... [Balas Komen Ini]

:D kad raya? :D hihihi

Hashira Yusoff said... [Balas Komen Ini]

nak jugakk...nak jugakk!! kalo tak sy nak bunuh..err..sy nk bunuh bear2 dkt bl0g saya tu. hehehe..

Syazwana said... [Balas Komen Ini]

hepy devali..
hikhik
xD

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@Mardhiah ngen besok mj dapat la kan

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@Rama2Ungu package 2 in 1

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@Puteri Dyla Qistina :-) kad kad raya

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@Hashira Yusoff sila sila jalan dulu

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@Syazwana hepy hepy errrr

Post a Comment

 Online User