PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

Entry Penaja - Alinac Shoppe

.

aLINAC sHOPE

Assalamualaikum dan selamat Hari selasa wah bertemu lagi kita dalan segmen Penaja di Bila Tinta Bicara terima kasih Alinac Shoppe kerana sudi menjadi penaja selama 2 bulan ouch :-)

Ada apa dengan Alinac Shoppe?

Sebuah blogshop yang menjual produk2 kechantikan wanita,menghias diri dan menjaga kesihatan al-wajibal ghunnah la kan bagi wanita wanita berkerjaya pada zaman kini? sebab apa kita perlu tampak lebih elegan dan stylo bila ke kelas or ke pejabat :-)

Menawarkan produk pelangsingan sabun mandi krim pelembap product rambut dan berbagai bagai lagi dengan harga istimewa bagi ahli dan juga harga yg tak lebih dari biasa bagi bukan ahli… so nak murah lagi kena la jadi ahli tak mahal pun kan?

Aktif dalam pusat spa memberikan rawatan muka,alinac shoppe juga telah mengorak langkah dalam menyertai beauty fair di PWTC pada awal tahun ini …. wah hebat tak hebat la kan?

Pengedar nye cik yong seorang yg mesra alam ( bukan dua alam 40 juta) juga akan memberikan nasihat dalam setiap produk yg di order bagi memaksimumkan kesan pengunaan bagi setiap individu :-) tak la touch and go je follow up to penting kan?

Setiap pesanan yang disahkan akan menerima trace kod untuk penghantaran produk 24 jam setelah pengesahan bayaran di terima pantas lagi mudah :-) Jadi Kalau berminat dengan produk2 nya boleh la ke page Alinac Shoppe.

Jom tengok promosi bulan Nov antaranya

PROMOSI BERMULA 26 OKTOBER 2010
HINGGA 26 NOVEMBER 2010

SET ALINAC A

MEMBER
RM48 - Semenanjung
RM52 - Sabah/Sarawak
NON-MEMBER=
RM55- Semenanjung
RM58- Sabah/Sarawak



SET ALINAC B

MEMBER
RM48 - Semenanjung
RM52 - Sabah/Sarawak
NON-MEMBER=
RM55- Semenanjung
RM58- Sabah/Sarawak

SET ALINAC C

MEMBER
RM48 - Semenanjung
RM52 - Sabah/Sarawak
NON-MEMBER=
RM55- Semenanjung
RM58- Sabah/Sarawak

Ha apa lagi jom terjah ramai ramai tengah banyak promosi tu. Jangan lupa jengah fan page untuk blog shop ini juga ye :-)



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


7 Dakwat Tumpah:

De'din said... [Balas Komen Ini]

dah ada penaja !
hebat !

mahira oya said... [Balas Komen Ini]

baguih promote2 gitu

sekamar rindu said... [Balas Komen Ini]

salam...

blog yg hebat...mohon izin follow ur blog...

alinac lover said... [Balas Komen Ini]

blog ni pon hebat!!!

terjemah maksud tersirat.

klo yong pon tingin nk tgk apa yg di promote tuh..hehhe

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@De'din heheh de din bila lagi? nak beriklan dengan tinta bicara :-)

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@mahira oya tq mahira :-)

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@sekamar rindu ah jgn begitu blog ini tak la sehebat ciptaan tuhan yang lain :-)

Post a Comment

 Online User