PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

Dan Pemenangnya :-)

Assalamualaikum maaf la sangat sangat bersawang sudah blog ni bukan tidak bisa mengupdate blog cuma masa itu tidak mengizinkan work load sudah bertambah tambah,... d tambah dengan kehilangan motor tersayang jadi hamba terpaksa menahan LRT mahupun menumpang budak trainer di pejabat :-( sedih kan

Mcm mana la nak ada idea dan masa menaip oh yeh terima kasih kerana sudi menjawab teka teki 2 pada hari sabtu yg lepas hanya mereka yg concern je yg noted rm 5 utk setap contest :-0

Tahniah ASADA sebagai pemenang teka teki ke-2

Jawapan yang diberikan adalah

1) Buka peti ais
2)masukkan gajah
3) tutup peti ais

jawapan kedua adalah LALANG :-) / Tak tumbuh langsung sebab tanam separuh separuh

dan jawapan yang ke tiga adalah MATI mengikut teka teki yg diberikan al imam al ghazali kepada anak anak muridnya :-)

Asada do email me ye alahai mcm tak biasa je gosip2 :-)




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


8 Dakwat Tumpah:

♥-- emieysandra --♥ said... [Balas Komen Ini]

thniah asada!
~_^

ASaDa RyutaRo said... [Balas Komen Ini]

hehehehe... ;)

yeah! dapat adiah... lalala~

sizuka[Izzati] said... [Balas Komen Ini]

menang jugak pokcik nih.hahaha~

Rama2Ungu said... [Balas Komen Ini]

hhohoho..tahniahhhh

Mawar Merah said... [Balas Komen Ini]

Ala... Salah tang jwpn kedua je. ASADA jwb lalang. Akk jwb Pokok. Nak sm dah tu..

BENA said... [Balas Komen Ini]

okeh . yang pasti bena x menang kan . hahaha :)

hans said... [Balas Komen Ini]

owh
lepas nih bodek asada la
nak minta hadiah dkt dia
hehehehe

P/S : Bertenang! Tarik Nafas! Sikit Jer Nih! Sakit Sikit Jer Bila Kena Cucuk Nih!

Matjoe said... [Balas Komen Ini]

hmm, tak terfikir jawapan tu.

by the way, tahu your blog dari peserta contest kenangan open house kak ina. nak ajak you joint my contest kalau berminat:
CONTEST AZAM 2011
kak ina pun ada sponsor cookies dia sebagai hadiah. hadiah lain termasuk cash/top up dan ebook

Post a Comment

 Online User