PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

Hantu kak limah pecah panggung?





walaupun jumlah kutipan filem Estet agak mengecewakan pengarah filem, Mamat Khalid, namun filem terbarunya, Hantu Kak Limah Balik Rumah (HKLBR) pula menunjukkan perkembangan di sebaliknya.

Dalam tempoh dua hari tayangan, filem sekuel filem Zombi Kampung Pisang itu didakwanya sudah berjaya mengutip sebanyak RM1.2 juta.

Bagaimanapun jumlah itu belum disahkan oleh Perbadanan Kemajuan Filem Nasional (Finas) yang hanya akan mengeluarkan kenyataan selepas seminggu sesebuah filem ditayangkan.

Menurut Mamat, beliau dimaklumkan, jumlah kutipan pada hari pertama tayangan filem HKLBR pada Khamis lalu, mencecah RM330,000 dan RM870,000 pada hari kedua. - Kosmo-


Apa pun ia lebih baik dari filem 4 alam 40 juta poster ciplak si polan tu kan? eheyyy apa citer dia sekarang senyap sunyi je takder dah baca dia gebang sana sini dalam akhbar kan kesian Mim lam ya wau memang mudah lupa bila di atas sana


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


9 Dakwat Tumpah:

Cik Anis said... [Balas Komen Ini]

nak tengok la cite ni!tapi takde masa lagi..isk isk..

ika said... [Balas Komen Ini]

cite ni memang santai . rockkk ! :)

shasha said... [Balas Komen Ini]

dgr tajuk pon dah mcm best. apapon filem mamat khalid sll nya best.. :))

amira said... [Balas Komen Ini]

hurm.. x minat sangat cerita hantu skang nih.. macam ..ntah~

hans said... [Balas Komen Ini]

hahahaha
ngangkung dah 7 juta tapi ada cakap dah 10 juta...
nih Mak Limah dah 1.2 juta

memang dr rozmey sakit jiwa la pasnih gamaknya
hahahahh

P/S : Hai Akak Dan Abang Artis! Kamu Suka Menulis Cerpen? Ada Contest Untuk Kamu!

Halia Kentang @ Annpaan said... [Balas Komen Ini]

xsbo nk tgk cite ni..
msti besh coz awie yg berlakon kn2

ASaDa RyutaRo said... [Balas Komen Ini]

best la kalau ikut style zombie kampung pisang. leh pecah perut gelak sakan.

sian dia.. insyaAllah cuba len kali leh untung besar2 kot. kegagalan ni guru terbaik. itu pun kalau dia ambik pengajaran dari kesilapan yang lepas. ;)

♥ciK-t0ge ♥ said... [Balas Komen Ini]

adoyai...

ngangkong xtgk laie..
hantu makcik limah pon belom=.='

betul2 xde mse nk tgk...

:((

uwaaa... tgk la gji nnty nk kua pi tgk

fatin hanani said... [Balas Komen Ini]

dengaq kata cita ni best...
bolh lepas kowt taget hee

Post a Comment

 Online User