PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

I sayangkan You tapi I terpaksa Tinggalkan You ......



Kisah bini Lama

Betul... tak tipu.....Sumpah....percayalah kat I sayang I betul sayang kat you lepas u serah kan segalanya tapi I terpaksa tinggalkan you bukan sebab u tak chantek bukan sebab u tak menarik bukan sebab u tak gebu i terpaksa tinggalkan you sebab u dah lari meninggalkan I. I cuba carik u ke sana ke mari sampai jam 3 pagi
tak jumpa jumpa i sedih i call u tak angkat i tak give up sampai subuh baru la i mengalah bila u tamatkan line mungkin bateri habis mungkin jugak u dah di angkut jantan lain auuuuuu.... i sayang u bini i... tapi i terpaksa i harap u ta salahkan i.


Kisah Bini Baru

Sayang susah payah I carik you dari Hari Hisnin sampai hari Jumaat tiap tiap maalam i carik u kat center i nak buktikan bila i nak sesuatu i mesti dapatkan lautan berapi pun i renangi inikan pula traffik jam kat Malaysia. Malam Isnin i datang mid valley carik u kul 10 diorang kta u dah habis....i sedih i balik penat u balik keje kejar sana kejar sini


Malam selasa I pergi pavilion kl carik u jugak ...... kul 8 Malam lepas Maghrib I stay office terus redah gi pavilion ...i tak gemar pavilion ni sebab banyak budak budak baru nak ups dating kat situ jeles i sebab i terasa tua bila lepak kat situ rindu zaman breakdance seluar longgar longgar tapi budak budak sekarang main shuffle gagaga i tak bleh buat sebab perut i dah besar :-o i pergi center diorang cakap you habis jugak sekali lagi i sedih i balik rumah.....

Mlam Rabu i tak larat nak jalan jauh jauh i pergi pandan kapital pandan indah carik u diorang kata u habis jugak peh siap kata 2 minggu kalau nak dapatkan u. i tak sanggup tunggu lama lama u....sangap ni gagagag takper besok malam i carik lagi...

Malam khamis..... I pergi Jusco Maluri carik u tanya apek tu u ada ke tak dia cakap u merajuk kene tunggu 2 bulan baru boleh dapat i cakap nvm forget about it i carik tempat lain

Jumaat i carik u kat KLCC diorang cakap kalau nak u kene datang awal awal......sebab u ni panas hangat mantop dan lazat orang beratur macam barang percuma takper i gagahkan diri nak carik u besok pagi pagi lepas subuh i carik u

Sabtu tepat jam 7 pagi i macam orang gila drive masuk kl carik parking mahal kat KLCC.... semata mata nak dapatkan u kul 8 I sampai orang da beratur i risau takut tak dapat u i sedih gagaga tapi bila sampai turn i diorang kata u ada lagi alangkah gumbiranya rasa hati weeeee tapi 16gb takder tinggal 32 gb i cakap tak kisah la asalkan i dapat u :-)

Akhirnya I dapat jugak miliku u kan sayang





Ouch i sayang u la bini baru i :-) i dah buat display seminggu kat office i saje je letak atas table bagi orang jels hik2 :-)

Entry gedik ber i u i u mcm na wekkkkks pun ada tapi sebab sayang kan layan kan aje hehehe

Allah turunkan hujan .....sebab nak hadiahkan pelangi yang Indah jangan lupa tu.!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


7 Dakwat Tumpah:

tiefazatie said... [Balas Komen Ini]

sengal gle..nak show off iphone4 ah!xleh blah cte u..haha..

Kamil ace[tm] said... [Balas Komen Ini]

hoho..nk beli tp duet xde, tgk jd la..haha

hans said... [Balas Komen Ini]

walaweh
mahal tu

P/S : Kenapa Perlu Diadakan Benda Yang Tak Pernah Wujud?

♥-- emieysandra --♥ said... [Balas Komen Ini]

finjam bini baru..hek3 ;p

amira said... [Balas Komen Ini]

hahaha.. jaga lek lok..
tengah jadi hot stuff tu ada yang panjang tangan nanti

misyamissyou said... [Balas Komen Ini]

aw..suka kt bini 1st tu..tp dh lari kn..hehee..dpt bini br super mahal pnye..ok la tu..ade hikmah bini 1st lari..haha xley bla.. :D

A.D.A.M. said... [Balas Komen Ini]

wawa. sedap tu. :P

Post a Comment

 Online User