PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

Lawak Petang - Ceriakan Petang Anda

Gaji dah masuk hehe lepas tolak hutang wajib dan simpanan wajib harus kita joli 15 haribulan makan maggie balik sampai hujung bulan seterusnya hahah ok tidak harus di amalkan ... sorry kali ni nak buat penulisan santai taknak serious seperti entry sebelum nya ok ok jom baca cerita di bawah ni mengenai seorang guru dan muridnya di dalam kelas


Seorang Guru ingin mengetahui sejauh mana kepintaran murid-muridnya. Dia bertanya satu soalan kepada seorang murid perempuan.


Guru : Bila kamu bertemu penjahat yang ingin memperkosa kamu, apa yang akan kamu lakukan?
Murid: Saya akan menaikkan skirt saya tinggi-tinggi!
Guru : HAH ! (terperanjat), lepas tu awak buat apa?
Murid: Saya akan suruh penjahat tu buka seluarnya.
Guru : Habis tu apa yang ... (Mula Khuatir)
Murid : Lepas tu, saya akan lari. Saya dapat lari laju jika skirt

saya diangkat, sedangkan penjahat itu susah nak kejar sebab seluarnya tersangkut di kaki ketika dilucutkan...

-Senyum tak perlu kata apa apa-



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


5 Dakwat Tumpah:

s1t1 2uL41k4 said... [Balas Komen Ini]

yeah.. senyum, tak perlu kata apa2..

ɳυɾҽȥȥαƚყ ʝαʅαʅυԃιɳ said... [Balas Komen Ini]

okeh, ni kelakar! hahahaha

Nadhirah-chan said... [Balas Komen Ini]

menyelamatkan diri dengan cara yang agak kontroversi , kehkehkeh ^^

Yastro said... [Balas Komen Ini]

Hehehe...kelucahan melampau nihhh!!!!



#Errr...gurau jer yee.

tney@sunflower said... [Balas Komen Ini]

haha.. itu klau muridnye pakai kain.. klau pakai seluar gak.. hurmmm.. ;)

Post a Comment

 Online User