PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

Selamat Hari Pekerja - 1 May 2011

Alhamdulillah dah masuk tahun ketiga aku berkhidmat dalam sektor swasta , syukur kepad.a Allah aku tak perlu merasai pengalaman menganggur lepas habis diploma dulu, last paper je next week terus dapat panggilan temuduga dan kini aku dah naik ke taraf semi senior boleh lah kan.

Hari pekerja datang lagi, agak malas aku nak buat kajian apa itu asal usul hari buruh tak kisah lah asalkan dapat berehat, gaji bayar on time, socso epf tak kena tipu tak ada apa lagi yang aku harapkan dari syarikat aku berkhidmat sekarang

Bermula dari kosong selepas 3 tahun sepak terajang dunia keparat ini sudah aku alami tikaman dari belakang juga telah kutempuhi namun alhamdulillah perjalanan itu masih mampu ku teruskan hehehe

bagus jugak jatuh hari ahad maknanya no blues monday besok hahah boleh TIDOR :-)
so kepada pekerja pekerja di luar sana selamat la menjalani dan mengqada tidor anda egege


Hari ni aku strugling dengan class mate aku untuk siapkan assigment audit and assurance fully reference beb bagi aku bukan senang sebab bangsa aku ni suka copy paste namun dengan pembacaan yang lebih aku percaya ilmu yang cetek ini dapatd di tambah begitulah struktu pengajian oleh university luarnegara :-)

So kepada kamu kamu selamat berehat di samping anak isteri abang kawan dan teman semua :-) besok abang pergi genting ok heheh

btw ini adalah entry untuk hari pekerja tahun lepas gila innocent ayat pun skema je kan hahaha


and berita terkini my firm is looking for intern anyone interested to be ragging by me can send ur detail to bilatintabicara@gmail.com InsyAllah aku tolong ( Accounting student ok)



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


3 Dakwat Tumpah:

| gad1s s0ypans | said... [Balas Komen Ini]

selamat hari pekeje.....
dan....
selamat bercuti.....
(=

j0m j0in.....

http://gad1ss0ypans.blogspot.com/2011/04/c0ntestdikau-yang-utama-b0nda.html

emieysandra said... [Balas Komen Ini]

selamat hari pekerja!

Puteri Iqa Izyan said... [Balas Komen Ini]

selamat bercuti! ^_^

Post a Comment

 Online User