PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

[Video] Saat Terakhir Seorang Pejuang - Muammar Gaddafi


Pulang lagi seorang pemimpin Islam ke tangan Tuhan. Berakhir riwayat Muammar Gaddafi di tangan rakyat beliau sendiir " Barat mengelarkannya people power" "revolution" tapi Islam memandangnya sebagai sebuah pengkhianatan.

Walau apa pun alasan yang di beri "Senjata Pemusnah Besar Besaran" Maka Saadam Hussein di Irag, maka rakyatnya sampai ke sudah tidak menemui keamanan yang di cari lantas senjata pemusnah ditak ditemui

Revolusi Mesir menjatuhkan pemimpin "kuku besi" mengikut kata barat. Sampai ke sudah tiada penghujungnya di katakan "melalui sumber ekonomi" pendapat perkapita 1/3 dari rakyat mesir adalah dari sektor pelancongan telah terjejas teruk.kelam masa depan yang tidak pasti

Terbaru Libya? nilaikan sendiri wahai sahabatku. Kerana tiada pemimpin islam yang sebegitu berani berhadapan dengan kuasa besar "face to face" hingga titisan darah terakhir.

Petikan dari sahabat muka buku " Mereka adalah gula yang diberikan barat kepada rakyat masing masing, apabila gula telah mendatangkan kesan kencing manis yang memudaratkan ia dinaturalkan dengan senata !

Jom tengok video ni

video

Kalau perasan sentimen membakar perasaan rakyat bertujuan menjatuhkan pemimpin telah menular di kalangan rakyat Malaysia. Bukan tak bagus kalau menjatuhkan pemimpin yang zalim tapi biarlah mengikut saluran yang betul bukan dengan rusuhan keganasan dan pertumpahan darah bukan?

Soalanya siapa pula selepas ini



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


15 Dakwat Tumpah:

cik yuki said... [Balas Komen Ini]

tak sanggup nak tengok . . hm

cik Bb said... [Balas Komen Ini]

sangat sedih...alfatihah...

Mrs Sufatiha Infinity said... [Balas Komen Ini]

dlm turkish newspaper ade translate ape yg dikatakan oleh Gaddafi mase diorg pukul dia..dia kata diorg berdosa sbb dia ibarat ayah diorg..

okes barat kata dia kejam, tp x terpikir ke rakyat dia...42 tahun dia bekerja utk diorg..Libya antara negara yg ekonomi plg stabil di tanah Afrika..

tp org2 x kenang budi cam Arab2 dlm video ni yang kurang hajar..diorg xde hak guna kekerasan smbil berteriak2 nama Allah..benciiiiii tgk video ni..giler sedey rasa...

sop said... [Balas Komen Ini]

bila guna cara keganasan mmg bukan tiada baik
contoh peperangan. tiada yg bawa krbaikkan

Rara. said... [Balas Komen Ini]

walaupon rakyat dia benci dia, aku kagum gila dengan dia.

Kazen said... [Balas Komen Ini]

pengkhiatan terbesar....oleh Barat...!

JCGE said... [Balas Komen Ini]

al-fatihah...

.:AiN iKeUchi:. said... [Balas Komen Ini]

muammar gaddafi pemimpin yang sngt lantang bersuara...sebab tu barat rasa dia satu ancaman..dan "musnahkan" dia..

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@cik yuki nak buat macam mana

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@cik Bb al fatihah

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@Mrs Sufatiha Infinity entah la kan

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@sop harap Malaysia tak terjebak

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@Rara. betul la tuh tapi tak semua benci dia

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@JCGE al fatihah

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@.:AiN iKeUchi:. yep ancaman yang perlu di hapuskan

Post a Comment

 Online User