PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

Entry Penaja - Suara People sticky post 24 Jam



Assalamualaikum haha mintak maaf la Suara People entry promosi ni lambat sikit sebab ekau kato ekau nak draft tapi tunggu punya tunggu takperlah biar aku yang buat yer

Hye peeps hehehe penaja yang bermurah hati pada minggu ini adalah suara people.com
Sebuah blog yang baru tak baru lama tak lama la jugak menawarkan alternatif bagi pembacaan yang menenangkan minda bergelak santai dan juga pembacaan yang ringan (tak la bekerut kerut baca entry)

Tuan rumah adalah seorang bekas belajar accounting masih menganggur kachak orangnyer bujang lagi hahahah sila sila mintak nombor kat dia nanti ye haha.

Blog yang baik suka berkongi mempunyai beberapa affiliate blog yang mengajar mengenai tutorial blogging, tips tips pengkomputeran dan juga kisah cinta cik salmie ouwhhh mat bunga rupanyha hahahah...

Pada masa ini suarapeople.com sedang menganjurkan satu contest yang menawarkan hadiah lumayan ye ANDA TULIS ANDA MENANG......

Kontest Anda Tulis,Anda Menang
adalah
Sponsor by
SuaraPeople[Dot]Com & Gempak[Dot]Org.
Anda Seorang Blogger Berbakat? Nak tulis blog dan menang duit?
Dengan Menggunakan Tajuk
“ SuaraPeople[dot]com sangat Gempak”
Ceritakan apa saja yang anda mahu berdasarkan bakat masing-masing
( kritikan,pujian,cadangan,cite lawak,novel,dll ).
Syarat & Langkah2 Anda Tulis
Yeah untuk maklumat lanjut boleh ke blog suara people untuk syarat syarat pertandingan harus di ingat tarikh tutup penyertaan adalah 12/12/2010 ehem masih sempat lagi kan hahah nak tau hadiah dia? Masyuk beb antaranya.....

Hadiah
  • Tempat pertama : Wang tunai RM150
  • Tempat kedua : Wang tunai RM80 RM100
  • Tempat ketiga : Wang tunai RM40 RM50
Masyuk tak masyuk la kan....
overall blog ini adalah mesra penguna cuma tuan punya blog jarang online lately sebab aku perasan ym dia tak on blog walk pun kurang tapi dengan fan page di fb mempunya seramai 2k member rasanya itu bukan masalah bagi mereka kan? heheheh

Penampilan yang kemas tulisan yang catchy membolehkan pembaca mendekati mereka dengan lebih dekatttttt lagi keep it up people yeah!

Anda berminat nak beriklan dengan tinta bicara... click di ruangan banner di atas utk maklumat lebih lanjut


Antara penaja yang telah menyertai tinta bicara




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


4 Dakwat Tumpah:

Puteri Iqa Izyan said... [Balas Komen Ini]

oh.senior ku jugak. hehe..

nk ngurat ah :P

amira said... [Balas Komen Ini]

aw.. mat bunga?

Abang Suara said... [Balas Komen Ini]

perghhh sorry bro busy..hahah ;p

ASaDa RyutaRo said... [Balas Komen Ini]

anda telah d tag untuk join bloglarian. tengok la ape yang ade kat bloglarian nanti ;)

Post a Comment

 Online User