PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

Entry PENAJA - CIK DARA GADIS DARI SAMARAHAN :-)

Assalamualaikum :-) masih lagi ingat entry di mana ambo mengenalkan penaja penaja resmi bila tinta bicara?

Cik Tomato dan Mummy Ellen ? :-)

Hari ini adalah giliran penaja seterusnya iaitu cik dara :-)





Pemilik blog DARA MANISKU ini di punyai oleh Sharifah Fauziana Wan Kebrawi.
Merupakan seorang penyelia di bawah kementerian belia dan sukan bertugas di samarahan sarawak....
kenapa CIK DARA? sebab katanya nenek beliau yang memanggil nenek dara jadi lama kelamaaan melekat la gelaran tu kat beliau :-0

Ok jom review blog beliau ringkas je ye heheh
ok blog yang ringkas menarik sungguh seronok di lawati kerana tak banyak widget merapek rapek
dan ada muzik auto play dan yang penting tak ada pop out message :-) barang siapa yang menjengah akan pasti kembali lagi heheheh.

Tuan rumah yang peramah jarang tidak berbalas apabila orang lain datang ke rumah menjengah.... tak pernah marah dalam entry entry beliau dan blom pernah kutuk2 orang lain tak macam ambo jahat kutuk kutuk orang kan :-)

Walau bagaimanapun blog ni akan kurang mendapat page views kerana tidak di setting supaya post post terdahulu dapat di baca mahupun post post terkini apatah lagi yang lepas lepas jenuh orang nak click older post kan kalau tak setting supaya senang nak carik :-) dari aspek itu ia boleh di perbaiki

Well said dalam dunia blog Idea,Kerajinan adalah menjadi satu aspek yang penting dalam kita mengenalkan blog kita kepada dunia luar :-) so jangan malas2 update ye CIK DARA :-)


More or less she is a nice person jom ramai ramai kita berkenalan dan mengenali cik dara :-)

p/s nak beriklan dengan tinta bicara?




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


4 Dakwat Tumpah:

Syahroyni said... [Balas Komen Ini]

nice share 'n sukses selalu . .
salam hangat dari Oi-Oi

Cik Dara said... [Balas Komen Ini]

thanks asy..hehe

NADDY EYA said... [Balas Komen Ini]

NI BEST FWEN SAIA. TAK SANGKA DIA RAJIN GAK BUAT BLOG. KAT SKOL SURUH BUAT KARANG MALAS NI. HEHE

alinac lover said... [Balas Komen Ini]

da makin ramai da ek~

Post a Comment

 Online User