PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

Exam Exam Exam :-)

Uh malam tadi tertido sambil study tak apa kan?


Assalamualaikum selamat tengah hari jumaat :-)
Wah letih stress dan bagai bagai lagi
kepada mereka mereka yang tahu siapa bila tinta bicara dan apa pekerjaan serta aktiviti yang di lakukan pasti mereka sedar bahawa bilatintabicara adalah seorang pelajar separuh masa aka pjj @ night class ewahhh :......

So saja je nak bagitau lepas solat Jumaat ni Final Exam akan bermula dengan paper accounting pada jam 5.30 petang selepas itu dalam jam 6 petang akan ke flamming steambot utk dinner di sunway pyramid.... heheh

Di ikuti pada sebelah Malam nya ke Mid Valley utk menontong wayang dan The Gardens Utk Membeli SESUATU Hhehehapakah sesuatu itu? nanti2 la ye satu demi satu. Inilah pertama kali study waktu malam sampai tertidor dan sedar2 je langit dah cerah bukan selalu .....teruja jugak la hahhaha dah lama tak der eyebag so hari ni ada skit la satu pencapaian kan :-)

Wish me A good luck in my exam
Motif? aku pun ada final year exam gak hahah dan kalau tersempak kat midvalley ke tegur2 la ye pembaca bertuah yg tertegur dengan tepat di mid valley akan menerima rm 20 TUNAI :-) ops keluarga terdekat dan kawan2 tak diterima ok :-)



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


12 Dakwat Tumpah:

mRa amira said... [Balas Komen Ini]

goodluck dapat A hendaknya!

mid? haha.. bilang saja, malam nanti mra g.cemana? >.<

Puteri Iqa Izyan said... [Balas Komen Ini]

goodluck uncle! :D

black forest said... [Balas Komen Ini]

amboi... jalan sokmo ye ?? lepas tension ke ?? :P

nway, good luck for your exam okay ? :)

Ciklinn said... [Balas Komen Ini]

selmt study dik..

yana zuera said... [Balas Komen Ini]

good luck~. :)

kaizen shinobi said... [Balas Komen Ini]

ko g midvalley time aku kat sabah... cne nak dapat RM20 percuma nih? wahahahaha

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@mRa amira heheh takder pun so how ni tak menang la ye :-)

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@Puteri Iqa Izyan tq nenekq

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@black forest hahah agak la lepas tention kan

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@Ciklinn tq tq

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@yana zuera heheh tq yana

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@kaizen shinobi hahah takder nasib la tu kan

Post a Comment

 Online User